Stralucire

Prietenii: cei care iti arata ca viata poate fi si colorata. Sunt cei care fac sa creasca bucuriile si necazul sa treaca mai usor. Multi putini, sunt ai nostri. Atat de diferiti, fiecare are ceva special. Sunt pur si simplu unici.

Asa e si ea: speciala. E ca o mica raza de soare care incalzeste tot prin simpla prezenta. Mereu vesela, cu un zambet pentru fiecare, e tot ceea ce ai nevoie ca sa ai o zi buna.

IMG_1625-001

Chipul ei este angelic. Are un zambet larg, stralucitor, obraji mari, imbujorati, si o privire care spune tot. In ochii aceia mari, caprui poti vedea un suflet de copil. Un suflet la fel de alb ca zapada proaspat cazuta. Imaculat. De o puritate rara. O privesti, si nu poti decat sa zambesti. Te bucuri sa vezi ca mai exista persoane atat de devotate si optimiste, gata mereu sa rosteasca o vorba buna la nevoie, sa ofere o imbratisare calda. Chiar daca trecutul nu a fost prea ingaduitor, ea a avut puterea sa spuna <<nu>>, sa lase totul in urma si sa inceapa o viata noua. A avut curajul sa priveasca doar inainte. Sunt sigura ca va avea un viitor stralucit. Revenind. Acel chip angelic, incununat cu o podoaba aurie, ca soarele de dimineata. Gratioasa, delicata, demna de titlul de printesa. 

Astazi e o zi importanta: e ziua ei de nastere. Dar, cu toate astea, nici astazi nu uita sa-mi ofere prietenia si zambetul ei.

Draga mea prietena, nu pot decat sa-ti urez multi ani.

Domnul sa te binecuvinteze, si sa te pazeasca!

Domnul sa faca sa lumineze Fata Lui pente tine, si sa Se indure de tine!

Domnul sa-Si inalte Fata peste tine, si sa-ti dea pacea!

2 gânduri despre „Stralucire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s