All I need is…

Love? Nu, nu multumesc! Doar dacă se referă la dragostea agape.

***

Muzică. Sunetul dulce al viorii, puterea din spatele clapelor pianului… E atât de minunat să fii în propria ta lume, cu sentimentele tale exprimate în propria muzică. Totul pare perfect. Ca într-un vis. Un vis dulce.

O bucată de hârtie şi un pix. Pentru că scrisul mă defineşte. Pentru că pot să mă exprim cel mai bine prin scris, mai mult decât o simplă abordare corectă a limbii române. Prin scris spun totul şi, în acelaşi timp, nimic.  Sunt doar eu şi cu mine.

wp2

 

Cărţi. E foarte simpu: vrei, nu vrei, citind intri într-o lume total diferită de cea în care trăieşti. Citind, intri într-o lume în care poţi să exişti prin intermediul unui personaj;  poţi simţi ca el, te poţi bucura ca el, poţi plânge prin el; poţi fi el. Citind, începi să vezi lumea cu alţi ochi. Citind, poţi găsi linişte…

***

Ca o încununare a acestor lucruri, ceea ce-mi trebuie cel mai mult e Dumnezeu. Da, şi cele menţionate sunt foarte bune atunci când vrei să uiţi de ceea ce te trage în jos sau pentru momentele când ai reală nevoie de o pauză ca să-ţi refaci puterile, pentru că ştii că drumul e greu. Dau nu au valoare dacă nu sunt precedate de El. Ne place tuturor muzica, dar nu are rost dacă nu îl lauzi pe El. Şi de ce să scriu numai despre ceea ce mă doare cânt văd în fiecare zi frumuseţea Lui? Cât despre cărţi, nu am citit nici una mai bună ca Biblia. În nici o altă carte nu am găsit o pace şi o profunzime mai mare ca în Biblie.

Pentru atunci când mă vor jos, eu am nevoie de El.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s