Februarie

Imagine

 

A mai trect o lună. Parcă ieri era 1 ianuarie. Ce zboară timpul…

Privesc în urmă şi mă gandesc  la ceea ce-am făcut şi la ce n-am făcut în luna ce-a trecut. Multe lucruri mi-am propus pentru anul acesta. O, şi câte liste cu „Cu ai de făcut”. Trag puţin aer şi o iau de la capăt.Atât de multe de făcut. Şi timpul…

De multe ori mă uit la mine şi văd o persoană cu agenda plină. În acele momente mă întreb dacă ar trebui să mă simt vinovată pentru că nu-mi rezerv prea mult timp celor dragi sau pur şi simplu nu găsesc vreo câteva clipe să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieţii. Mai meditez puţin la „agenda” mea şi văd lucrurile nebifate. Hmm, cam multe azi. De ce oare? De ce mi-e atât de greu să respect un program… simplu? E posibil să ştii şi tu despre ce vorbesc. 

***

E frumos să visăm. E bine să visăm; ne fixăm idealuri care ne trag în sus. Dar sunt complet inutile dacă le lăsăm acolo,în minte.Ce-ar fi ca luna aceasta să mai punem piciorul în prag şi să ne gândim la idealurile noastre. Nu ar trebui să ne simţim vinovaţi din cauza timpului nepetrecut cu prietenii. Prin definiţie, un prieten nu ar trebui să se supere că tu încerci să atingi succesul şi să rămâi acolo. Şi acum nu mă refer doar la un moment, ma refer la o stare continuă de delăsare sub pretext că. 

Ce frumos ar fi ca la sfârşitul lunii februarie când vom privi în urmă să vedem că am realizat ceva semnificativ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s