Am început să urăsc Crăciunul…

… sărbătoarea asta atât de comercială. Totul pare perfect. Un brad, lumini, cadouri, zâmbete, sărbătoare. Sărbtoarea familiei și a celor dragi. Dar cum rămâne cu cei care nu se pot bucura alături de cei dragi? Cu cei care nu-i au pe dragii lor atături, care poate nu-i vor mai avea niciodată.

Te-ai întebat cum e să petreci Crăciunul singur, all by yourself? Să fii doar tu și cu tine și să nu te poți bucura măcar de zăpadă (ca înainte). Se spune că doi fulgi de zăpadă nu arată la fel; nu s-au găsit doi identici. Îți dai seama ce minune? Și să n-o ai cu cine împărtăși.

Ce sens mai capătă Crăciunul tău atunci? Poți umple cumva golul? Spune-mi, poți?!

I feel like that sometimes, breathing in everything in nature, and memories of everyone in my life.:

Sursă foto: pinterest.com

Tu poate nu știi, dar sunt unii care știu prea bine. Mă întreb, oare totul se rezumă la asta? Pe de-o parte la bucurie și zâmbete iar pe de cealaltă parte la suferință și singurătate? Oare aici se oprește tot? Ce trist ar fi dacă răspusul ar fi fost da. Nicio speranță, nici urmă de nădejde (pentru că, îmi place mie să spun, nădejdea e mai mult decât speranța). Totul ar fi fost searbăd. Dar nu, nu se rezumă totul la asta. Putem face o diferență. Da, tu și cu mine, noi putem face o diferență în viețile unora Crăciunul ăsta. Putem duce lumina undeva și  putem încălzi pe cineva, pe cineva singur. Așa după cum Domnul Cristos a venit să aducă LUMINA în lume, noi o putem duce mai departe. Oare nu pentru asta am fost creați, să facem o diferență?

Nu spun că e lucru rău Crăciunul, sărbătoarea familiei. Dar pur și simplu ce rost are să-l petreci fără Cristos?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s