A(m) mai rămas un ciob

Doamne, după 19 ani tu mi-ai luat-o pe ea. A fost un dar minunat. Dacă m-ai întreba pe mine, m-am bucurat pentru o perioadă prea scurtă de dar.

Doamne, oare cum era dacă mă luai pe mine? Cred că pentru cel puțin o persoană aș fi fost un dar de care s-a bucurat prea puțin. La fel de puțin. Dar cred că aș fi întristat și mai puține vieți omenești. Știu, poate am făcut și oameni fericiți din când în când, din greșeală, dar viețile tuturor ar fi fost la fel de bune fără să mă întâlnească pe mine. Unii ar fi avut altă colegă de cameră, altă prietenă, altă colegă de clasă sau vecină, altă colegă de cor, altă logodnică, fără să fi știut măcăr că eu am existat. Poate aș fi fost o mărturie cu cât aș fi trăit, fără să fi distrus ceva din ea ulterior.

Doamne, aș fi întristat Fața Ta mai puțin. Poate viața mea ar fi avut mai multă valoare dacă era doar până atunci. Până astăzi, tot ce am făcut a fost să Te întristez, deci calitatea vieții mele a scăzut considerabil.

Doamne, eu nu știu de ce-i așa dar, Doamne, dacă a mai rămas măcar un ciob din viața mea de care te poți folosi, ia-l Tu, Doamne, și fă o operă de artă din el, așa cum doar Tu știi să faci. Întregește viața mea cu Tine, Doamne; fă-o cu folos.

broken glass.jpg

Sursa: Pinterest

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s