Locul meu de vis

Cărți, croissante și cafea: cele trei elemente pe care le-aș pune împreună în cea mai chic cafenea din oraș. Un loc drăguț, nu tocmai mic, dar cochet, unde să fie bine primit oricine dorește o cafea bună, un croissant cu gust intens de unt, o vorbă caldă de la un prieten sau un moment de concentrare pentru următorul deadline.

În cafeneaua mea de vis aș servi multe feluri de cafea: espresso, ristretto, cappuccino, latte machiatto, ice coffee, variantele clasice, dar și ceva puțin mai îndrăzneț precum dalgona coffee sau matca espresso. Sigur, nu aș putea servi o cafea de calitate fără un aparat de cafea pe măsură. Două! Să fie două aparate, de cea mai înaltă calitate pe la GGM Gastro. Opțiunea numărul unu pentru „utilarea” primei tale afaceri.

Îmi doresc ca oamenii, când intră, să simtă aroma „dulce” a cafelei în aer și parfumul ei neîndulcit. Să fie acel miros pe care ți-l dorești să-l simți în fiecare dimineață.

Sursă foto: GGM Gastro

Alături de cafea, vedeta numărul unul va fi croissantul cu unt, iar cafeneaua va primi cu ușile deschise pe orice romantic incurabil ca și mine, care are nevoie doar de un croissant și o cafea bună pentru a începe ziua cum se cuvine. Desigur, nu va fi acesta singura variantă. Va avea alături, în vitrina panoramică, tot felul de alte produse de patiserie: foietaj cu măr și scorțișoară, melci cu vanilie, ruladă cu mac, croissante cu cremă fină de ciocolată, rulouri cu cremă de brânză, ștrudel, babka, dar și quiche cu spanac și cremă de brânză sau pateuri. Nu mă dau înlături de la niciun bun, astfel încât fiecare persoană să-și poată satisface pofta ochilor și a gurii.

Photo by Olia Gozha on Unsplash

Desigur, voi avea nevoie de acoperire temeinică în spate. Nu pot să pornesc la drum fără o bucătărie utilată cu mașină de spălat vase și cuptor profesional. Vreau să mă asigur că ceștile, farfuriile și vesela sunt spălate și dezinfectate în mod corespunzător și, de asemenea, am testat magia pe care cuptoarele industriale o fac. Imaginați-vă, vă rog, că sunteți într-o încăpere și, dintr-o dată, iese de după o ușă mirosul a 40 de croissante cu unt, calde, proaspăt scoase din cuptor. Cam despre asta vorbesc. Știu că unul din motivele pentru care cafeneaua va avea succes (sau nu) va sta în spate.

De asemenea, îmi mai doresc în cafenea cărți. Multe cărți și o conexiune bună la wifi. Vreau ca locul acela să fie un mic refugiu din cotidian și să fie un al doilea spațiu de relaxare și lectură, un al doilea birou și un prim loc de întâlnire cu prietenii.

Vreau să vând bucurie, liniște, relaxare. Vreau ca, pe lângă aroma de cafea, cei care vor intra să găsească relaxare, calm și bucurie. Cu siguranță, nu aș putea să fac asta fără să livrez cele mai bune produse. Știu că cea mai bună cafea o pot obține doar cu ajutorul unui espressor profesional precum cel de mai sus, și nici croissantele mele nu vor fi mai bine observate decât într-o vitrină panoramică. Pentru cele mai bune echipamente optez pentru GGM Gastro.

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021.

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Un gând despre „Locul meu de vis

  1. Pingback: Proba 15. Afacerea ta de vis cu echipamente HoReCa de la GGM Gastro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s