Garderoba toamnă-iarnă

Nu știu dacă vi s-a întâmplat și vouă să căutați ceva pe un site și, având la dispoziție mai multe variante, să trimiteți zeci de linkuri cu produse pe aplicațiile de mesagerie pentru a le salva. Of, săracii soți și prieteni. Eu am trecut de multe ori pe acolo; la finalul sesiunii de căutări rămâneam cu o listă luungă de linkuri, multe dintre ele cu poze asemănătoare, pe care ajungeam să le deschid de mai multe ori pentru că nu mai știam care era ultimul văzut. Cu siguranță, nu e cel mai eficient mod de a face cumpărături online.

Spre deosebire de coșul de cumpărături, wishlist-ul e locul unde am toată libertatea să adaug orice articol care îmi place la prima vedere și pe care mi l-aș dori. Acolo nu sunt constrânsă nici de buget, nici de garderoba mea deja existentă sau de tendințe, nici chiar de numărul de magazine online la care ar trebui să-mi fac cont. În wishlist, singura mea limitare e imaginația și preferințele mele. Și, spre deosebire de coș, în wishlists e chiar recomandat să adaug cât mai multe opțiuni.

Sursă foto: editat în Canva, imagini de pe GLAMI

Ei bine, așa am făcut și pe GLAMI. Glami este un motor de căutare care cuprinde peste 400 de magazine de modă, atât naționale cât și internaționale. Practic, caut cizme și găsesc toate variantele disponibile ca și cum aș fi pe site-ul unui singur magazin.

Așadar, la sesiunea de toamnă a cumpărăturilor online am ales să nu mai fac compromisuri și să merg la sigur cu GLAMI wishlist. De ce sesiune de toamnă? Pentru că, odată cu instalarea frigului, curățenia în garderobă e pe cale să înceapă. A trecut un sezon cald și am putut observa care au fost lucrurile pe care le căutam mai întâi în dulap, și care au fost cele pe care le alegeam doar din lipsă de opțiuni (în cazul fericit în care ajungeam să le aleg, până la urmă). Așadar, înainte de orice sesiune de cumpărături are loc o mare sesiune de curățare a dulapului. Din articolele rămase le caut pe cele care ar trebui să fie în orice garderobă de bază și apoi caut lipsurile. În cazul meu, în materie de fashion, treaba e colorată: ori sunt mult prea casual, ori direct pe tocuri. Deci, treaba asta cu „eu cu ce mă îmbrac” nu e atât de simplă pe cât mi-ar plăcea.

În această perioadă din viața mea tind să mă orientez mai mult către elegant, către rochii, pantofi cu toc și alte articole care ies puțin din rutină. Așadar, primul lucru căutat pe GLAMI au fost rochiile. Avantajul unui wishlist e că poți vedea ca într-un colaj toate articolele care ți-au plăcut și le poți compara dintr-o privire. Poți vedea instant care rochie sau pereche de pantaloni e mai frumoasă, care ți se pare că s-ar așeza mai bine pe tine și care are prețul cel mai avantajos. Nici că se putea mai simplu!

Așadar, am adăugat în wishlist șase rochii care mi-au plăcut la o primă căutare. Mergem apoi la încălțăminte: și de sezon, și la reducere. De fiecare dată îmi cumpăr încălțămintea pentru vară, iarna, când prețurile sunt cu mult reduse. Așadar, sandale să fie. Pe lângă sandale, era nevoie să mă uit și pentru ceva de sezon, o pereche de cizme cu toc. Adăugat.

Pentru completarea garderobei știu că am nevoie de un palton sau o geacă mai lungă, care să vină mai jos de genunchi. M-am uitat printre opțiuni și chiar am avut de ales. Îndrăznesc să spun că orice tip de personalitate, garderobă și gust își poate găsi paltonul perfect pe GLAMI. La final, am aruncat doar un ochi la pantaloni și accesorii și am mai umplut două rânduri de articole în lista de dorințe.

Nu-mi mai rămâne de făcut decât să analizez opțiunile adăugate în lista de mai sus și să iau o decizie. Sunt sigură că, având în față toate aceste variante, alegerea va fi cea corectă.

* Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021.

Un gând despre „Garderoba toamnă-iarnă

  1. Pingback: Proba 19. Ce-ai pune în wishlist-ul tău perfect de modă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s