Baie de revistă, mobilier de colecție

Este cineva care nu și-ar dori o baie de vis? Sau poate nu avem toți pe listă o baie nouă dar sunt sigură că nici eu, nici voi nu ați refuza oferta, dacă ar apărea.

Ei bine, eu îmi și doresc, și aș fi oricând gata să accept o ofertă bună, mai ales pentru că știu cât potențial are acel spațiu. Cred că nu doar în cazul meu e adevărat când spun că băile, în general, sunt cel mai neglijat spațiu din casă când vine vorba de amenajări sau design. Facem modificări atunci când trebuie (la modul grav) sau când mai avem nevoie de un răftuleț, de o cutiuță pentru agrafe sau de o poliță. Cele mai uzuale obiecte care suferă schimbări în baie sunt ambalajele produselor de îngrijire, perdeaua de la duș (pentru cei ca mine care doar visează la acel walk in shower cu ușă de sticlă) și, în cazurile fericite, covorașul de la ieșire din duș. Dacă are o altă denumire și nu covoraș, vă rog să nu ezitați să îmi spuneți și mie.

Așadar, cei de la Savini Dus au venit cu o provocare pentru toți visătorii la o baie mai bună. Savini Dus este o firmă care oferă atât de multe colecții, încât producătorii de îmbrăcăminte sunt invidioși. Sigur orice persoană care are în locuință o baie își poate găsi ceva pe propriile gusturi. Printre colecțiile mele preferate sunt următoarele: https://savinidue.ro/perla/, https://savinidue.ro/albatros/, https://savinidue.ro/linea/ și https://savinidue.ro/corallo/.

Deci, m-am pus pe studiat. Am știut de la început că îmi doresc să fac din baie un loc care să dea impresia de relaxare. Mărturisesc, petrec mai mult timp în baie decât mi-ar plăcea, dar, chiar și așa, mă ajută mult mai mult să-mi fac toate rutinele de seară într-un loc deloc aglomerat, minimalist, și funcțional.

Am început prin a vedea opțiunile disponibile la secțiunea Mobilier de baie de pe website, https://savinidue.ro/mobilier-de-baie/. Mi-a fost greu să mă opresc doar la una sau două variante. Toate mi s-au părut frumoase, practice și adaptabile spațiului meu. Atunci am decis să merg cu inspirația un pas mai departe și să accesez pagina de Instagram a celor de la Savini Due. Planul meu a fost să văd, din pozele publicate, care obiecte de mobilier îmi atrăgeau atenția cel mai mult și abia apoi să văd din ce colecție fac parte.

Pe lista mea au fost trei lucruri:

  1. Simplitate
  2. Eleganță
  3. Practicabilitate

Deci, să le luăm pe rând.

1. Simplitate. Știu că suntem diferiți, că ne plac lucruri diverse și avem fiecare ritmul nostru, dar cât de greu mi se pare acum să mai fiu înconjurată de aglomerație, multe stiluri, multe culori, multe, multe, multe. Am învățat să apreciez simplul și simplitatea. Less is more, se spune, și o cred.

2. Eleganță. Știu că sunt multe stiluri care circulă, și așa cum vin, așa trec, dar am învățat să, și atunci când vine vorba de design-ul băii, eleganța nu trece și, mână în mână cu simplitatea, fac baie bună.

3. Practicabilitate. Când vine vorba de spații de depozitare în baie, pot să spun că sunt codașă. Oricât aș încerca (cred că aș putea să încerc mai mult, dacă mă gândesc bine), nu reușesc să mă încadrez în ordine în rafturile și politețe pe care deja le am. Îmi doresc să nu umplu baia de dulapuri și dulăpioarele, nici să nu fie o bibliotecă cârpită în fiecare an pentru cremele și produsele mele de păr. Așadar, la capitolul funcționabilitate, this is a big deal for me. Baia perfectă ar trebui să fie simplă, elegantă și practică! Să fie adaptată nevoilor mele de zi cu zi fără să o umplu de clutter.

Am trecut prin toate cele trei secțiuni de pe pagina Mobilier de baie, am văzut multe moduri de a le integra în spațiu pe pagina de Instagram și am ajuns la concluzia că varianta cea mai potrivită pentru mine o reprezintă colecția Sole.

Un design simplu, elegant și generos cu spațiul. Cea mai bună alegere pentru mine.

Spune-mi, care sunt lucrurile după care te ghidezi tu când vrei să-ți schimbi baia?

* Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Un gând despre „Baie de revistă, mobilier de colecție

  1. Pingback: Proba 21. Cum optimizezi spațiul din baie cu mobilierul Savini Due

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s